Recente reacties

Winactie voor kleine voetbal- of hockeyfans!

Winactie voor kleine voetbal- of hockeyfans!Aanstaande vrijdag geven we 3 paar babyslofjes weg voor kleine voetbal- of hockeyfans!

Pacco doet zo een klein beetje mee met de oranje WK acties :)
Deze handmade en comfortabele babyslofjes zijn gebreid van 100% katoen en blijven goed zitten door het model en het koordje. Geschikt voor kleine trappelaars van 3 tot 9 maanden.

Deze winactie is inmiddels gesloten, de winnaars hebben de babyslofjes ontvangen. Van twee van hen ontvingen we foto's retour. Ze zitten goed, leuk hoor!

Winnaar oranje babyslofjes

 

Winnaar witte babyslofjes

Reacties

Bedankt voor jullie mooie & positieve reacties!

Allemaal even mooie reacties, daar kan (en wil) ik niet uit kiezen. Daarom heb ik zojuist geloot.

Op de 3 lootjes die ik trok, staan de namen van Kirsten, Nicole en Nanette. Gefeliciteerd, jullie hebben een paar oranje babyslofjes gewonnen! Ik stuur ze vandaag nog op, hoop dat jullie kindjes ze met plezier zullen dragen. Groet, Sylvie

geweldige oplossing

Toen mijn tweeling te vroeg was geboren kon vooral mijn kleine meisje niet haar rust vinden in haar bedje die ze nodig had. Ze miste de geborgenheid van samen met haar broertje in de buik van mama te zitten. Toen kregen we het advies om haar in te bakeren in een Pacco. Die hebben we natuurlijk meteen aangeschaft. Vrijwel meteen zag je haar tot rust komen terwijl ze normaal zo druk was in haar bedje. Het heeft/ doet haar heel goed. Ze komt tot rust en kan ze veel lekkerder slapen. En slaapt ze niet dan geniet ze van de rust en kijkt ze lekker om haar heen.
Echt een geweldige oplossing!

Inbakerdoek en afbouw inbakerdoek

Na 2 weken dat de kraamzorg weg was, rd onze zoon erg onrustig met slapen. Ik wilde eerst hem eerst niet inbakeren en probeerde of het vanzelf over zou gaan. Maar helaas dat lukte niet. De eerste nacht met de inbakerdoek, was een wereld van verschil. Onze zoon viel meteen als een blok in slaap en sliep direct 4 uur. Via de afbouw inbakerdoek is onze zoon nu een rustiger slaper en slaapt hij heerlijk in een slaapzak. Echt super bedankt voor jullie doeken! Ik kan ze iedereen aanraden!

Pacco inbakerdoek en afwendoek

Lukas heeft direct na zijn geboorte een week in het ziekenhuis gelegen en daar bakerde de zusters hem in. Bij thuiskomst heb ik dit direct overgenomen door hier hydrofieldoeken voor te gebruiken. Op den duur voldeed dit niet meer en met de Pacco inbakerdoek had hij niet langer last van zijn wapperende handjes. Met een paar minuutjes sliep hij als een roos. Een uitkomst dus.

De Pacco Plus heeft hij maar kort gebruik van hoeven maken. Armpje voor armpje wennen en met een week sliep hij zonder de Pacco. Nu gebruik ik de Pacco Plus als slaapzakje. Zeker met dit mooie warme weer is de dunne katoenen stof ideaal.

Wat een uitvinding!

Toen ons zoontje enkele weken oud was, had hij zijn slaapritme nog niet goed ontwikkeld: hij was erg onrustig, zowel met zijn armpjes als met zijn hele lijfje, daardoor huilde hij veel.
Op advies van mijn zus zijn we hem gaan inbakeren met de Pacco Piccolo, wat een verschil! Hij sliep direct vele malen beter.

Nu ons zoontje bijna 5 maanden is, hebben we het inbakeren afgebouwd. Ik zag daar best tegenop, want hoe zou het gaan zonder inbakerdoek??
Maar met behulp van de Pacco afbouwdoek wende ons mannetje al snel aan het slapen met vrije armpjes.

Sylvie heeft ons in dit hele proces supergoed geholpen met alle tips en adviezen. Toen we wilden gaan afbouwen, mochten we zelfs twee verschillende maten van haar 'testen', waardoor we de perfect passende maat voor ons zoontje hadden!

Bedankt voor alle hulp en goede service!

Groetjes, Nicole

Veilig en geborgen

Onze Puck werd twee maanden te vroeg geboren.
Hierdoor was het voor hem een hele grote verandering om niet meer veilig in de buik te zitten, maar al die ruimte om zich heen te hebben en niet weten wat je ermee moet.
Hij raakte vaak overstuur doordat hij continue met zijn armen zwaaide en zichzelf daar vaak mee sloeg.
Onze kinderarts raadde ons direct de Pacco aan.
We moesten even kijken hoe dat in zijn werk ging, maar vanaf de eerste nacht dat we hem in de doek deden sliep hij de hele nacht door.
Sindsdien hadden we geen gebroken nachten meer en onze kleine jongen voelde zich veilig en geborgen in zijn bedje.
De Pacco is echt het meest waardevolle babyartikel dat we in huis hebben en ik raad het anderen ook steeds aan.

Dank je wel Sylvie, voor deze uitvinding!

Groetjes,
Kimberley

Van huilbaby naar lachbaby

De eerste weken hadden wij een hele rustige en tevreden baby. Naarmate de weken vorderde werd hij steeds onrustiger, sliep nauwelijks, dronk steeds minder en leek aan een stuk door te huilen. Na het e.e.a. te hebben opgezocht op internet en te hebben overlegd met een verpleegkundige van het consultatiebureau, bleek hij oververmoeid. Het is een heel alert kereltje, waardoor hij zichzelf nauwelijks slaap gunde en in deze cirkel van niet slapen, slecht eten en ontevreden zijn bleef rondcirkelen. Met als gevolg dat ook wij vermoeid begonnen te raken.

Om deze cirkel te kunnen doorbreken zijn we begonnen met het inbakeren in de pacco en een strak ritme te volgen van slapen, eten, spelen/knuffelen en weer slapen. De eerste paar dagen was er gelijk een verandering te merken; hij sliep veel beter, dronk daardoor ook beter en veranderde langzamerhand weer in de tevreden blije baby die we eerst hadden. Dit hebben we een aantal weken volgehouden zodat dit ritme in zijn systeem kwam.

Het resultaat is inmiddels dat ons mannetje heerlijk rustig kan slapen zonder inbakerdoek zonder dat hij oververmoeid raakt. We zijn blij dat we zijn begonnen met inbakeren, en dit hebben volgehouden ondanks negatieve reacties uit onze omgeving van mensen die het zielig vonden. Wij zeggen altijd dat een baby die niet kan slapen omdat zijn ouders hem niet in willen bakeren, omdat dat er zielig uitziet, veel zieliger is!

pacco bakerdoek

Onze zoon was heel druk in zijn slaap, krabte zijn gezichtje helemaal kapot. Hij kwam ook heel moeilijk in slaap, waardoor hij oververmoeid werd. Tel hier de buikkrampen bij op en je hebt een baby die veel huilt en niet lekker in zijn vel zit.
Heb op advies van het consultatiebureau een pacco bakerdoek geprobeerd en vond het de eerste paar dagen heel lastig om hem een poosje te laten huilen. Gelukkig vond hij vanaf het begin fijn om in de doek gewikkeld te zijn. Nu, 4 weken later heb ik een blijde zoon die heerlijk slaapt en rustig is. Hij drinkt de fles nu ook kalm leeg en daarna lekker knuffelen en brabbelen.
Wat een uitvinding !

Reactie toevoegen