Friesland

Friesland

Steiger 11
8502 CG   Joure

www.tast-baar-baby.nl

Begeleiding op maat

Opleiding & ervaring

Als verpleegkundig babyconsulent is Afke gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van baby-ouders. Je kunt bij haar terecht met vragen over omgaan met huilen, overstrekken, onrust, voedings- of slaapproblemen of reflux.

Inbakeren

Afke geeft deskundig advies met betrekking tot inbakeren en Pacco inbakerdoeken. Je kunt bij haar een inbakerdoek komen passen en eventueel aanschaffen. Het is ook mogelijk om een inbakerdoek maximaal 5 dagen uit te proberen, voor meer informatie zie haar website.

Afke vind het belangrijk om in overleg met ouders de juiste keuze te maken bij het al dan niet aanschaffen van een inbakerproduct. Belangrijk is te achterhalen wat de oorzaak is van de onrust bij je baby. Soms is een stukje begeleiding bij het toepassen van rust en regelmaat voldoende. Of leren omgaan met het huilen van je baby.

Als je een inbakerdoek koopt of leent, geeft zij je meer informatie over veilig gebruik en afbouwen van inbakeren.

Vergoeding

De kosten worden geheel of gedeeltelijk door de meeste zorgverzekeraars vergoed, mits aanvullend verzekerd.

Werkgebied

Sneek, Joure, Heerenveen en omgeving.

 

Oedsmawei 1
Grou

 

Normandiaplein 5
Sneek

 

Leidijk 30
Drachten

 

Lycklamaweg 74
8471 JZ   Wolvega

www.babybalans-wolvega.nl

BabyBalans Wolvega: advies en begeleiding op maat

 

Al tijdens haar opleiding aan de HBO-V interesseerde Nynke zich voor de zorg aan kinderen. Zij werkte op de kinderafdeling en liep stage op het consultatiebureau. Nynke werkt sinds 2004 in de Isala Klinieken in Zwolle. In december 2012 is zij haar eigen praktijk begonnen als verpleegkundig babyconsulent en tevens is zij bevoegd in het geven van Shantala babymassage.

Bij Nynke kun je terecht voor een een cursus babymassage, individuele babybegeleiding, hulp met draagdoeken of adviezen over inbakeren.

Werkgebied:
Heerenveen, Wolvega, Steenwijk en omgeving.