Warme kleertjes & pyjama's

Warme pyjama voor jouw baby, biologisch katoen, basic en comfortabel, fijn om in te slapen

Nieuw bij Pacco: Zachte & warme pyjama's voor baby's, peuters en kleuters.

Materiaal: 100% biologisch katoenen velours, dus heerlijk warm, zacht en ademend.

Bekijk alle kleding >>

Babydekens van katoen

Zachte babydekens voor in wieg of ledikant, 100% katoen, in diverse kleuren, effen of met ster, katoenen fleece of gebreide dekens.

Bekijk alle dekens >>

Pacco Primo of Pacco Piccolo?

We krijgen regelmatig de vraag welke maat Pacco voor een baby van rond de 3,5 kg het beste is. De beste maat is de Pacco Primo. Het nadeel is dat je daar niet heel lang mee kunt doen. Toch is het wel belangrijk dat je een goed passende maat kiest. Jouw baby moet niet kunnen 'wurmen' in de Pacco, dan helpt het inbakeren niet of zelfs averechts.

Hoe lang past de Pacco Primo?

Het maximale pasbereik van de Pacco Primo is 4,5 kg. Een baby die de onderste lijn van de groeicurve volgt, past tot ongeveer 10 weken in de Pacco Primo. Heeft jouw baby een gemiddeld postuur bekijk dan de groeicurves om in te schatten wanneer jouw baby 9 pond zal zijn.
Klik hier voor de groeicurve van jongens.
Kik hier voor de groeicurve van meisjes.

Aanbieding Pacco Primo en Pacco Piccolo

Met de Pacco Primo kan in de meeste gevallen geen hele inbakerperiode overbrugd worden. Overweeg de aanbieding Pacco Primo en Pacco Piccolo. Bij de overgang van de Pacco Primo naar de Pacco Piccolo kun je dan ook tijdelijk de binnendoek van de ene, combineren met de buitendoek van de andere maat.

Voorbeelden pasvorm Pacco Primo

De baby op de eerste foto is drie weken oud, weegt 3750 gram en slaapt in een Pacco Primo. De baby op de tweede foto is vier weken, weegt 3610 gram en is 53 cm lang. Ook in de Pacco Primo.

De baby op de fotoserie hieronder is drie weken en weegt 4500 gram (de bovengrens van de Pacco Primo). Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

De baby op de tweede fotoserie is vijf weken oud, een lange baby en weegt 9,5 pond. Hij ligt in een Pacco Piccolo.

Baby van 7,5 pond ingebakerd met de Pacco Primo
Baby 3610 gram en 53 cm in Pacco Primo inbakerdoek