Warme kleertjes & pyjama's

Warme pyjama voor jouw baby, biologisch katoen, basic en comfortabel, fijn om in te slapen

Nieuw bij Pacco: Zachte & warme pyjama's voor baby's, peuters en kleuters.

Materiaal: 100% biologisch katoenen velours, dus heerlijk warm, zacht en ademend.

Bekijk alle kleding >>

Babydekens van katoen

Zachte babydekens voor in wieg of ledikant, 100% katoen, in diverse kleuren, effen of met ster, katoenen fleece of gebreide dekens.

Bekijk alle dekens >>

Over Pacco

Hoe Pacco ontstond

Een baby die slecht sliep, vormde in 1999 de bakermat voor Pacco, eerst de inbakerdoek en een jaar later het bedrijf. Nog steeds is Sylvie Zuidam de drijvende kracht achter deze onderneming.

Onrustige nachten, weinig slaap, veel huilen en oververmoeidheid, het kan je als ouders radeloos maken, Sylvie maakte het ooit zelf mee. Haar 'passie' voor het inbakeren begon in oktober 1999 toen zij samen met haar baby om het hardst huilde. Zij herkende veel uit het boekje 'In doeken gewikkeld' en besloot haar zoontje in te bakeren. Vanaf die tijd werd alles anders! Haar baby kon eindelijk slapen, zij kon zelf weer slapen en ook de andere kinderen kregen hun ouders weer 'terug'.
Er waren toen nog geen kant-en-klare inbakerdoeken op de markt. Daarom heeft Sylvie de Pacco ontworpen.

Ook de jongsten (tweeling) is zij vanaf 6 weken gaan inbakeren zodat ze voldoende rust en slaap kregen. Voldoende rust hielp ook om borstvoeding aan twee baby's te kunnen volhouden en te combineren met de zorg voor de rest van het gezin. Het inbakeren bleek opnieuw een groot succes. Dankzij het inbakeren hadden ze als gezin binnen een paar maanden na de geboorte van de tweeling weer een nieuwe balans gevonden. Ook de borstvoedingsperiode werd een geweldige ervaring.

De TinyNanny inbakerslaapzak heeft zij ontworpen na de geboorte van de tweeling. Het werd een slaapzakje waarin baby’s in de foetushouding ingewikkeld konden worden.

Meer dan inbakerdoeken

Omdat Sylvie uit ervaring weet dat inbakeren méér is dan alleen een goede doek, heeft zij een website opgericht met inhoudelijke informatie over inbakeren: www.inbakeren.nl. Deze website is in de loop der jaren enorm uitgebreid, ook met informatie over onrustpreventie, lichaamstaal en voeding.

Een paar jaar geleden is zij het Babyblog gestart, een weblog vol artikelen bijvoorbeeld over krampjes, voorkeurshouding en veilig slapen, uitgebreid en onderbouwd beschreven, incl. verduidelijking met foto's en filmpjes.

Pacco BV

Omdat Sylvie Pacco altijd is blijven combineren met de zorg voor haar gezin, spreekt zij wel eens gekscherend over drie BV's: BV gezin, BV Pacco en BV Sylvie.

Vanwege de toenemende aandacht voor het inbakeren, is zij gaan samenwerken met diverse deskundigen. Een aantal verpleegkundigen, lactatiekundigen en fysiotherapeuten verkopen de Pacco in hun praktijk. Zij zijn te vinden als deskundig verkoopadres.

Babyspreekuur op Twitter

Sylvies laatste project is het babyspreekuur op Twitter. Samen met een kinderarts, kinderverpleegkundigen / lactatiekundigen en een kinderfysiotherapeut beantwoorden zij vragen van baby-ouders. Vraag je je af of je genoeg borstvoeding hebt? Heeft je baby last van krampjes of spuugt hij veel? Heb je vragen over vaccinaties? Slaapt je baby weinig ook al is hij moe? Volg @babyspreekuur en stel je vraag, binnen 24 uur krijg je antwoord.

De komende tijd gaat Sylvie op zoek naar nieuwe producten die passen in het assortiment van Pacco.
Heb je een tip, laat het haar weten!

Over ons - Pacco inbakerdoeken