Warme kleertjes & pyjama's

Warme pyjama voor jouw baby, biologisch katoen, basic en comfortabel, fijn om in te slapen

Nieuw bij Pacco: Zachte & warme pyjama's voor baby's, peuters en kleuters.

Materiaal: 100% biologisch katoenen velours, dus heerlijk warm, zacht en ademend.

Bekijk alle kleding >>

Babydekens van katoen

Zachte babydekens voor in wieg of ledikant, 100% katoen, in diverse kleuren, effen of met ster, katoenen fleece of gebreide dekens.

Bekijk alle dekens >>

Onze baby is bijna 6 maanden, waarom niet meer inbakeren?

Sinds het inbakeren in Nederland opnieuw wordt toegepast, vanaf de jaren negentig, zijn de informatie en adviezen regelmatig bijgesteld naar verbeterde inzichten. Pacco heeft er van het begin af aan voor gekozen om deze officiële adviezen op het gebied van inbakeren te volgen. Het meest recente advies is om het inbakeren vanaf 4 maanden weer af te bouwen en uiterlijk met 6 maanden te stoppen. Bij baby’s ouder dan 6 maanden wordt het risico dat ze – ingebakerd en al - naar hun buik draaien steeds groter en daarmee ook het risico ten aanzien van wiegendood.

Zie inbakeren als een tijdelijk hulpmiddel om rust te creëren en daardoor jouw baby te leren kennen. Zodra je op je baby bent ingespeeld en er evenwicht is ontstaan, kun je de doeken weer afwennen. Baby’s die al jong worden ingebakerd kunnen in de meeste gevallen op de leeftijd van 4 à 5 maanden zonder inbakerdoeken slapen. Zo niet, dan is het raadzaam om samen met een deskundige uit te zoeken waarom het afwennen van de doeken niet lukt en hoe het op korte termijn wel gaat lukken.

Baby kan weer zonder inbakeren slapen