Warme kleertjes & pyjama's

Warme pyjama voor jouw baby, biologisch katoen, basic en comfortabel, fijn om in te slapen

Nieuw bij Pacco: Zachte & warme pyjama's voor baby's, peuters en kleuters.

Materiaal: 100% biologisch katoenen velours, dus heerlijk warm, zacht en ademend.

Bekijk alle kleding >>

Babydekens van katoen

Zachte babydekens voor in wieg of ledikant, 100% katoen, in diverse kleuren, effen of met ster, katoenen fleece of gebreide dekens.

Bekijk alle dekens >>

Inbakerdoeken van biologisch Fairtrade katoen

Update: De Pacco Fairtrade doeken zijn momenteel helaas niet leverbaar.

 

Naast de vertrouwde inbakerdoeken hebben wij ook twee producten van biologisch geteelde en Fairtrade verhandelde katoen in ons assortiment. De Pacco Piccolo en de 'losse' traditionele (medium) inbakerdoeken zijn in Fairtrade katoen verkrijgbaar; een ideale combinatie van hoogstaande kwaliteit met een goed gevoel!

Deze 100% biologisch geteelde katoen is goed voor je baby èn goed voor de katoenboeren in ontwikkelingslanden.

Aan biologisch geteelde katoen komen geen chemicali√ęn te pas. Deze inbakerdoeken zijn dus geschikt voor baby‚Äôs met een allergie of een gevoelige huid.

Fairtrade, wat letterlijk 'eerlijke handel' betekent, geeft het product nog een extra meerwaarde. Fairtrade bevordert duurzame ontwikkeling in de internationale handel. Max Havelaar is een stichting die zich inzet om bestaande handel te veranderen ten gunste van producten in ontwikkelingslanden. Om deze producenten te verbinden met consumenten verlenen zij haar keurmerk aan producten die voldoen aan haar richtlijnen. Boeren in ontwikkelingslanden hebben liever een eerlijke prijs voor hun katoen dan afhankelijk te zijn van ontwikkelingshulp.

Als bedrijf wil Pacco een steentje bijdragen aan een betere wereld waarin baby’s nog een heel leven te gaan hebben.

baby inbakeren met Fairtrade keurmerk van Max HavelaarHoewel al onze producten van hoogstaande kwaliteit zijn, geeft het Max Havelaar keurmerk echt de garantie dat de doeken geproduceerd en verhandeld zijn onder eerlijke voorwaarden en daarnaast voldoen aan strenge milieu eisen, een goed sociaal beleid en geen kinderarbeid.
Kortom, een keurmerk om trots op te zijn!