Warme kleertjes & pyjama's

Warme pyjama voor jouw baby, biologisch katoen, basic en comfortabel, fijn om in te slapen

Nieuw bij Pacco: Zachte & warme pyjama's voor baby's, peuters en kleuters.

Materiaal: 100% biologisch katoenen velours, dus heerlijk warm, zacht en ademend.

Bekijk alle kleding >>

Babydekens van katoen

Zachte babydekens voor in wieg of ledikant, 100% katoen, in diverse kleuren, effen of met ster, katoenen fleece of gebreide dekens.

Bekijk alle dekens >>

Inbakeren met gewone doeken of met de Pacco doek?

Het gebruik van gewone inbakerdoeken is de voordeligste manier van inbakeren. Er zijn genoeg ouders die zich prima met losse doeken redden, maar vaak wordt het lastig als hun baby groter en sterker wordt of als ze de verzorging van hun baby over willen laten aan iemand die het inbakeren niet beheerst. Ook het vastzetten van de doeken met spelden zonder je baby te prikken is best lastig.

Een nadeel van losse doeken is de 'vouw' om de schouders. Deze gaat nogal eens los met het gevolg dat baby’s hun armpjes uit de doeken krijgen. Omdat baby’s tijdens het inpakken bewegen is het lastig om beide armen langs het lichaam te houden en ook nog de doeken vast te maken zonder dat dit ten koste gaat van de stevigheid. Je komt vaak net een hand tekort.

De Pacco heeft een voorgevormde schoudercoupe. Deze kan niet los en baby's armpjes kunnen aan de bovenkant niet ontsnappen. De armpjes worden één voor één vastgelegd, je hebt dus aan twee handen 'genoeg'. De Pacco wordt gesloten met klittenband, dat gaat makkelijker en sneller en het voorkomt prikongelukjes.

Met losse inbakerdoeken moet je zelf in de gaten houden dat de beentjes in 'kikkerstand' liggen zodat de heupontwikkeling niet verstoord raakt. Ter hoogte van de beentjes is de Pacco net een trappelzak met voldoende ruimte voor de benen.

Het inbakeren met behulp van een Pacco is eenvoudig zodat ook ouders die minder handig zijn met losse doeken, hun baby toch kunnen inbakeren.

Inbakeren met gewone traditionele losse inbakerdoeken
Inbakeren met de Pacco inbakerdoek