Recente reacties

Geen like, share & win maar elke maand kans!
Juni 2013

Sinds ik weet dat 'Like, share & win' niet toegestaan is op Facebook, heb ik besloten om via de website elke maand een Pacco Plus te verloten.

Eind mei was Carla de gelukkige winnares van een Pacco afbouwdoek voor haar zoontje. Wie wordt de nieuwe winnaar van juni?

Waarom een Pacco Plus?
Als je baby lekker slaapt in de Pacco doek, dan weet je dat hij ooit weer zonder inbakerdoek zal moeten slapen. Sommige ouders zien op tegen afbouwen, bang dat de onrust weer terugkeert. Soms lees ik op fora 'dramaverhalen' van ouders die wilden dat ze nooit aan inbakeren begonnen waren. Geen paniek, afbouwen lukt altijd. Zeker met de Pacco Plus! En zo nodig geef ik je wat tips-op-maat.

Veilig slapen
Vaak lees ik dat ouders het inbakeren afbouwen door de inbakerdoek steeds iets losser te doen, dat vind ik geen veilige manier. Zeker niet bij baby’s die gewend waren om strak ingepakt te slapen. Vanaf 3 maanden worden baby’s steeds sterker en behendiger. Door je baby in de afbouw-fase meer ruimte te geven, kan hij meer kracht zetten en wordt de kans op omrollen groter. Als beide armpjes dan nog opgesloten zitten, kan hij zich niet goed oprichten als hij op zijn buik terecht komt.

Sommige ouders stellen afbouwen te lang uit. Lees meer hierover in het blog Inbakeren afbouwen, wanneer en hoe?

Meedoen en winnen
Heb jij een baby die dankzij het inbakeren beter slaapt, maar voor wie het tijd is om weer zonder inbakeren te slapen? En wil jij kans maken op Pacco Plus?

1. Volg ons op Facebook, als je dat nog niet deed ;-) en ontvang elke dag een slaaptip en ander baby-nieuws!
2. Zet onder dit blog jouw antwoord op de vraag: Wat is jouw ervaring met inbakeren en waarom wil jij graag een Plus winnen?
3. Mail mij een foto van je baby-in-Pacco, dan plaats ik deze bij je reactie.*

* Wil je dat ik het gezichtje van je baby wazig maak, dan kan ik dat voor je doen.

Elke laatste dag van de maand maken wij een nieuwe winnaar bekend!

De winnaars krijgen een passende Plus-maat (Medium of Large) in de kleur van hun keuze.

Inbakeren afbouwen met de Pacco Plus Large