Recente reacties

Geen like, share & win maar elke maand kans!
Juni 2013

Sinds ik weet dat 'Like, share & win' niet toegestaan is op Facebook, heb ik besloten om via de website elke maand een Pacco Plus te verloten.

Eind mei was Carla de gelukkige winnares van een Pacco afbouwdoek voor haar zoontje. Wie wordt de nieuwe winnaar van juni?

Waarom een Pacco Plus?
Als je baby lekker slaapt in de Pacco doek, dan weet je dat hij ooit weer zonder inbakerdoek zal moeten slapen. Sommige ouders zien op tegen afbouwen, bang dat de onrust weer terugkeert. Soms lees ik op fora 'dramaverhalen' van ouders die wilden dat ze nooit aan inbakeren begonnen waren. Geen paniek, afbouwen lukt altijd. Zeker met de Pacco Plus! En zo nodig geef ik je wat tips-op-maat.

Veilig slapen
Vaak lees ik dat ouders het inbakeren afbouwen door de inbakerdoek steeds iets losser te doen, dat vind ik geen veilige manier. Zeker niet bij baby’s die gewend waren om strak ingepakt te slapen. Vanaf 3 maanden worden baby’s steeds sterker en behendiger. Door je baby in de afbouw-fase meer ruimte te geven, kan hij meer kracht zetten en wordt de kans op omrollen groter. Als beide armpjes dan nog opgesloten zitten, kan hij zich niet goed oprichten als hij op zijn buik terecht komt.

Sommige ouders stellen afbouwen te lang uit. Lees meer hierover in het blog Inbakeren afbouwen, wanneer en hoe?

Meedoen en winnen
Heb jij een baby die dankzij het inbakeren beter slaapt, maar voor wie het tijd is om weer zonder inbakeren te slapen? En wil jij kans maken op Pacco Plus?

1. Volg ons op Facebook, als je dat nog niet deed ;-) en ontvang elke dag een slaaptip en ander baby-nieuws!
2. Zet onder dit blog jouw antwoord op de vraag: Wat is jouw ervaring met inbakeren en waarom wil jij graag een Plus winnen?
3. Mail mij een foto van je baby-in-Pacco, dan plaats ik deze bij je reactie.*

* Wil je dat ik het gezichtje van je baby wazig maak, dan kan ik dat voor je doen.

Elke laatste dag van de maand maken wij een nieuwe winnaar bekend!

De winnaars krijgen een passende Plus-maat (Medium of Large) in de kleur van hun keuze.

Inbakeren afbouwen met de Pacco Plus Large

Reacties

Onze zoon is erg onrustig en

Niet inbakeren na vaccinatie was geen succesOnze zoon is erg onrustig en kan nu na de vaccinatie zonder de doek maar moeilijk de slaap vatten. Graag willen we met de pacco plus straks langzaamaan het inbakeren kunnen afbouwen.

Super uitvinding

Pacco Plus zou mooie oplossing zijn om te kunnen duimenOnze lieve dochter is een huilbaby en daar zelfs 5 dagen voor opgenomen in het ziekenhuis. Veel maatregelen hebben tot reductie van het huilen geleid, waaronder het dragen van een Pacco. Ze vindt de Pacco heerlijk! Echter, omdat ze maar kort en krachtig drinkt aan de borst, komt ze niet aan haar zuigbehoefte. Sinds twee weken duimt ze (van het moment na de voeding tot inbakeren), maar door de Pacco beperk ik haar hiermee helaas. Dat is zo vervelend! Daarom zou de Pacco Plus de perfecte oplossing zijn!

Pacco Plus winnen

Inbakeren met de Pacco PiccoloInbakeren met de Pacco Piccolo
Inbakeren werkt hier als een tierelier! Onze oudste dochter was erg onrustig, sliep overdag nauwelijks. Met rust en regelmaat en de fijne Pacco-doeken sliep ze 2 weken later door en begon ze ook overdag te slapen. Nu is onze tweede dochter gearriveerd en met haar zijn we ook vrij snel gaan inbakeren. Ze slaapt dan als een roosje. Straks moeten we gaan afbouwen en daar zie ik wel tegen op. De Pacco Plus zou ideaal zijn!

Ik wil deze graag winnen

Hydrofiel luier past niet meer en ze wurmt zich er uitIk wil de Pacco Plus graag winnen omdat mijn dochter al na 3 dagen dat ze geboren was haar duim (per ongeluk) heeft gevonden en nu de hele tijd opzoek is naar haar duim en dus erg onrustig slaapt omdat ze deze nog niet kan vinden.

Nu bakeren wij haar in met een hydrofielluier maar deze past niet meer en ze weet zich elke keer los te wurmen!