Recente reacties

Geen like, share & win maar elke maand kans!
Mei 2013

Vandaag ben ik wijzer geworden, namelijk dat 'Like, share & win' verboden is op Facebook. Aangezien mijn timeline er bij tijd en wijle uitziet als een reclamefolder betekent dit dat veel bedrijven daarvan niet op de hoogte zijn of zich er niets van aantrekken.

Facebook is duidelijk: Je mag geen enkele functie buiten het leuk vinden van een pagina gebruiken voor een actie. Vandaar acties als: Bij ... volgers verloten wij weer een cadeau.

Volgers van Pacco willen we iets concreets beloven: Elke Maand. Zo kun je de afweging maken of je de uitslag van winactie afwacht of zelf een Pacco Plus aanschaft.

Waarom een Pacco Plus?
Als je baby lekker slaapt in de Pacco doek, dan weet je dat hij ooit weer zonder inbakerdoek zal moeten slapen. Sommige ouders zien op tegen afbouwen, bang dat de onrust weer terugkeert. Soms lees ik op fora 'dramaverhalen' van ouders die wilden dat ze nooit aan inbakeren begonnen waren. Geen paniek, afbouwen lukt altijd. Zeker met de Pacco Plus! En zo nodig geef ik je wat tips-op-maat.

Veilig slapen
Vaak lees ik dat ouders het inbakeren afbouwen door de inbakerdoek steeds iets losser te doen, dat vind ik geen veilige manier. Zeker niet bij baby’s die gewend waren om strak ingepakt te slapen. Vanaf 3 maanden worden baby’s steeds sterker en behendiger. Door je baby in de afbouw-fase meer ruimte te geven, kan hij meer kracht zetten en wordt de kans op omrollen groter. Als beide armpjes dan nog opgesloten zitten, kan hij zich niet goed oprichten als hij op zijn buik terecht komt.

Sommige ouders stellen afbouwen te lang uit. Lees meer hierover in het blog Inbakeren afbouwen, wanneer en hoe?

Meedoen en winnen
Heb jij een baby die dankzij het inbakeren beter slaapt, maar voor wie het tijd is om weer zonder inbakeren te slapen? En wil jij kans maken op Pacco Plus?

1. Volg ons op Facebook, als je dat nog niet deed ;-) en ontvang elke dag een slaaptip en ander baby-nieuws!
2. Zet onder dit blog jouw antwoord op de vraag: Wat is jouw ervaring met inbakeren en waarom wil jij graag een Plus winnen?
3. Mail mij een foto van je baby-in-Pacco, dan plaats ik deze bij je reactie.

Elke laatste dag van de maand maken wij een nieuwe winnaar bekend!

De winnaars krijgen een passende Plus-maat (Medium of Large) in de kleur van hun keuze.

Inbakeren afbouwen met de Pacco Plus Medium

Reactie toevoegen