Warme kleertjes & pyjama's

Warme pyjama voor jouw baby, biologisch katoen, basic en comfortabel, fijn om in te slapen

Nieuw bij Pacco: Zachte & warme pyjama's voor baby's, peuters en kleuters.

Materiaal: 100% biologisch katoenen velours, dus heerlijk warm, zacht en ademend.

Bekijk alle kleding >>

Babydekens van katoen

Zachte babydekens voor in wieg of ledikant, 100% katoen, in diverse kleuren, effen of met ster, katoenen fleece of gebreide dekens.

Bekijk alle dekens >>

Copyright / Disclaimer

Copyright

Op alle informatie en foto's van deze website rust auteursrecht en beeldrecht. Niets mag worden overgenomen, opgeslagen, openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van Pacco BV.

Disclaimer

Inbakeren is méér dan een goede doek!

De ontwerpster en de distributeur van de Pacco en TinyNanny producten kunnen op afstand geen verantwoordelijkheid nemen voor de wijze waarop en de reden waarom je het inbakeren toepast. Baker je baby pas in nadat je jezelf goed en volledig hebt ge√Įnformeerd of hebt laten informeren.

Lees de gebruiksaanwijzing voor het eerste gebruik goed door. Hiermee vergroot je het effect en de veiligheid van inbakeren.

Waarom en wanneer overleggen met een deskundige?

  1. Om na te gaan of er een contra-indicatie bestaat, d.w.z. een reden waarom je je baby beter niet kunt gaan inbakeren.
  2. Om na te gaan of er een medische oorzaak zou kunnen zijn voor de onrust of het huilen.
  3. Om na te gaan of de onrust op meerdere fronten aangepakt moet worden.

Het kan moeilijk zijn om zonder begeleiding de onrust te verminderen. Vooral als je baby erg vermoeid is geraakt of als er meerdere zaken zijn (bijv. voeding of reflux) die aandacht nodig hebben. Toch mag je binnen enkele dagen vooruitgang verwachten van het inbakeren!

Heb je vragen of twijfels en worden deze niet of onvoldoende beantwoord op deze site, vraag dan om raad. Op elke Pacco-pagina is gelegenheid om je eigen vraag te stellen. Sylvie - verpleegkundige en ontwerpster van Pacco - beantwoordt deze vragen dagelijks.

Je kunt natuurlijk ook een deskundig Pacco verkoopadres, de jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau of een verpleegkundig babyconsulente om raad vragen als dat je voorkeur heeft. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van inbakeren en de bijbehorende aandachtspunten en bieden de mogelijkheid tot telefonisch of persoonlijk consult.

Elke baby is anders en ook elke situatie is weer anders!

Vergroot het effect en de veiligheid van inbakeren door jezelf goed en volledig te informeren of te laten adviseren