Hi Sylvie,

Hi Sylvie,

Vandaag zijn wij begonnen met inbakeren van ons meisje. Ze is bijna 12 weken. In eerste instantie wilde ik er niet meer mee beginnen omdat het een aantal weken duurt voor je ritme hebt en ze al wat ouder is.. maar ze slaapt overdag zo slecht en we zijn een beetje ten einde raad..

Het was een zware bevalling die erg lang heeft geduurd en waar ze ook veel last van heeft, nu nog steeds. Ze heeft een voorkeurshouding, doet alleen hazenslaapjes van 10 min overdag waarna ze weer huilend wakker wordt en ik vermoed verborgen reflux omdat ik haar regelmatig hoor slikken, ze haar keel veel schraapt, naar adem happend geluiden maakt en ze vaak zuur ruikt.. hiervoor gaan we over een paar dagen even naar de kinderarts. We dikken de voeding in, ze krijgt nu ook hypo allergeen en het bedje staat omhoog.

Ze accepteert de doek ontzettend goed. Ligt er lachend in zelfs. Maar ik had verwacht dat ik vandaag al wel wat verbetering zou zien. Ze heeft net als andere dagen gewoon heel onrustig geslapen. Elke 10 min tot 15 min is ze wakker geworden. Ritme is zo natuurlijk helemaal niet te ontcijferen..
Ook gezien alle verhalen die ik erover lees had ik andere verwachtingen. Mijn vraag is Hoe lang kijk je het normaal aan voor je weet of het inbakeren echt gaat werken?