Door het matrozenbedje slaapt onze dochter rustiger

Baby Jente huilde vanaf dag 1, door inbakeren is ze veranderd in een vrolijk uitgeslapen kindjeVanaf dag 1 sliep onze dochter totaal maximaal totaal 2 à 3 uurtjes per dag en de overigen uren van de dag huilde en krijste ze alleen maar zonder aanwijsbare reden. Op het laatst was ze werkelijk ontroostbaar en hielp niets meer om haar stil te krijgen. Geen speentje, niet wiegen op de arm, de draagdoek, niets was goed genoeg. Na bezoeken aan het consultatiebureau, de huisarts, de chiropractor en het bijhouden van een zo geheten huildagboekje werden we, tijdens een huisbezoek van het CB, gewezen op de mogelijkheid tot inbakeren. Toevallig had ik al een Pacco inbakerdoek te leen in de kast liggen maar 'durfde' deze steeds niet te gebruiken. Op aanwijzen van de wijkverpleegkundige hebben we haar ingebakerd in haar bedje gelegd. In eerste instantie werd ze woest. Ze schreeuwde het hele huis bij elkaar maar na een paar minuten gaf ze zich ineens gewonnen. We waren de trap nog niet af en ze sliep als een blok en bleef dit de eerste paar uur ook doen. Ze moest zelfs gewekt worden voor de fles!

Baby Jente kroop omhoog in haar ledikant, door het matrozenbedje blijft ze ondergestopt en slaapt ze minder onrustigInmiddels zijn we 5 weken verder en is ze veranderd in een heerlijk vrolijk uitgeslapen meisje. We kunnen nu zoveel meer van haar genieten. Ondertussen ben ik daarom in het bezit van 3 doeken (2 thuis i.v.m. wassen en 1 voor bij de oppas) en gebruiken we daarnaast ook het matrozenbedje. Het blijft een temperamentvol meisje en dus wurmde ze zich, met inbakerdoek en al, onder de dekentjes vandaan en schuifelde zo naar boven in haar bedje. Door het gebruik van het matrozenbedje hopen we haar te kunnen helpen nog rustiger en dieper te slapen. Kortom; Ik ben razend enthousiast over het inbakeren!

Sylvie, ook enorm bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen en de adviezen die je me per mail hebt gegeven, top! Groeten, Inge van Staalduinen

NB onze toevoeging: Afhankelijk van het seizoen gebruik je het matrozenbedje al dan niet in combinatie met één of twee dekens.