Recente reacties

Baby slaapzak met mouwen - voor herfst & winter

Is jouw baby toe aan slapen in een slaapzak? Of slaapt hij al in een slaapzak, maar is hij toe aan een warmer exemplaar? 

De PurFlo slaapzak is een heerlijke zachte slaapzak met mouwen (afritsbaar) en niet alleen geschikt voor de herfst, maar ook in de winter en de lente zal je baby zal er heerlijk in slapen. En als baby’s slapen, slapen papa’s en mama’s ook!

Deze slaapzak is ontwikkeld door Pretura en de Stichting VeiligheidNL. De PurFlo is heerlijk zacht, heeft een goede ventilatie en vochtregulatie en zorgt voor een constante temperatuur. Je zou bijna willen dat ie ook bestond in volwassen maten ;-)

Materiaal:
De buitenstof van de PurFlo is 100% katoen. De Amicor™Pure™ (polyester) vulling wordt ook wel ‘intelligente vezel’ genoemd. Deze vulling voorkomt de vorming van schadelijke bacteriën en schimmels, is anti-huismijt en anti-allergeen. De binnenstof - 100% bamboe - is wat zo zacht aanvoelt. Bamboe absorbeert beter en is sneller droog dan katoen.

Uit de reviews:
“De eerste nacht dat onze dochter haar nieuwe slaapzak aanhad, viel me gelijk op dat het maaien met haar armpjes een stuk minder werd.”

“Met een mannetje van 9 maanden oud dat nog steeds 's nachts wil drinken, is de speciale rits ideaal voor het verschonen.”

“Wij zijn erg tevreden over de slaapzak, hij is snel droog als je hem hebt gewassen en blijft heerlijk fris ruiken. Ik vind persoonlijk het materiaal heerlijk en het voelt lekker zacht aan. Ons zoontje slaapt er goed in, dus volgens mij is hij zelf ook erg tevreden met deze slaapzak!”

De PurFlo slaapzak is verkrijgbaar in 4 maten en 4 kleuren. De leaves is toepasselijk voor de herfst, maar misschien dat de frisse kleuren of basic wit je meer aanspreken.

 

Bekijk foto’s, maten & kleuren >>

 

Oh ja, de slaapzak wordt door ons kosteloos verstuurd!